Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی خودماني سخني كوتاه با كيهانيان

سخني كوتاه با كيهانيان

روزنامه كيهان از يادداشت اخيرم ذوق زده شده و البته از تحريف هميشگي هم دست برنداشته است. وقاحت كيهانيان در غايت است و در روز روشن و با وجود اينكه عصر اينترنت و ارتباطات است و مي توان به راحتي به منابع دسترسي داشت، يادداشتم را تحريف شده چاپ كرده اند.

چند نكته در اين باب قابل توجه آقايان كيهاني است كه در پي مي آيد:

1- حسين آقا شريعتمداري اگر جرئت دارند و به صورت كامل مطالب ضدانقلابهايي همانند من را منتشر كنند. نه آنكه به صورت گزينشي بخشي از مطلبم را بردارند و سوءاستفاده نمايند.

2- تحريف همواره شغل كيهانيان است و جز اين نمي دانند و نمي توانند. با وجود انتشار مطلبم در اينترنت وقيحانه اصل موضوع را تغيير مي دهند. من در يادداشتم توضيح داده ام كه در روز سي ام خرداد خبري نبود و آقايان 22 خرداد را به آن اضاه كرده و تيتر كرده اند كه در خوشبينانه ترين حالت بايد بگويم خيلي خارج از موضوع هستند كه توان درك يك جمله را ندارند و اينچنين برداشت مي كنند.

3- بنده خوشبختانه همواره در دنياي مجازي با اسم واقعي ام نوشته ام و گزارش كرده ام. نيازي به كارهاي زيرزميني و پنهاني ندارم و همه عكس هايم نيز در چند سال اخير با اسم مي باشد. همواره در اين باره مورد انتقاد و هشدار دوستان نيز قرار گرفته ام كه جوابم نيز به دوستان چنين بوده است كه من يك روزنامه نگارم و نيازي به فعاليت هاي پنهاني و زيرزميني ندارم.
افزودن جدید جستجو
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

حاضرین در سایت

ما 1 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :61
بازدید دیروز :111
کل بازدید ها :91323