Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی خودماني بلاد کفر چند ریشتر دارد؟

بلاد کفر چند ریشتر دارد؟

Photo: Farhad Rajabali 

حجت‌الاسلام صدیقی، امام جمعه موقت تهران می‌گوید: ‌این نوع جاذبه‌هایی كه برخی بانوان و دختران در خود در بیرون از زندگی خصوصی ایجاد می‌كنند، جوانانی كه دل‌شان تكان می‌خورد و به طغیان بوالهوسی كشیده می‌شوند و بعد هم دامن‌های آن‌ها آلوده می‌شود و زنا در جامعه زیاد می‌شود، طبق روایات ما یكی از عواملی است كه علت بعضی از بلایای ناگهانی به حساب آمده است. وقتی زنا توسعه پیدا كند زلزله فراوان می‌شود.

امام جمعه موقت تهران می افزاید: برای اینکه زیر آوار نمانیم، هیچ راهی جز این‌ كه در پناه دین زندگی كنیم و با فرمول‌های اخلاقی اسلام خود را تطبیق دهیم نداریم.

با شنیدن خطبه های این هفته تهران دست به کار شدم و این طرف دنیا نیز شروع به ارشاد جوانان استرالیایی کردم. 

روزی در یکی از سواحل استرالیا دختر و پسری استرالیایی را دیدم که در کنار آب با هم عشق بازی می کردند. رفتم جلو و به آنان گفتم دست از این کارهای قبیح بردارید! موجب بلایا نشوید! در ملاء عام معاشقه نکنید! همین افساد موجب بروز سونامی و زلزله در کشورتان می شود. جوان استرالیایی که ابتدا متعجب مرا نگاه می کرد، به تمسخر جواب داد: ما خودمان در تکان دادن نمونه ایم و هر روز کلی زلزله به راه می اندازیم و از زلزله نمی ترسیم و آرزوی مان هم هست که سونامی و موج های عظیم بیاید که عاشق موج سواری هستیم و مزاحمت ایجاد نکن! 

من که حسابی تحت تاثیر سخنان امام جمعه مان قرار گرفته بودم، با ترس هشدار دادم که خوب، کوسه را چه می کنید؟ مسلمان شوید و نماز بخوانید تا کوسه شما را گاز نگیرد. کوسه به هیچ مسلمانی حمله نمی کند. یا اگر روزی نهنگی شما را بلعید، فردا روزش شما را سالم به بیرون پرتاب خواهد کرد. جوان استرالیایی که زلزله ای به راه انداخته بود، به خنده جوابم داد: در کشور ما افتخار است  اگر بخشی از باسن مان طعمه کوسه شود و یا اصلا غذای نهنگ شویم! نگران ما نشو!

جوان کافر به نصیحت یک توریست مسلمان توجهی نکرد و به کارش ادامه داد. 

اما چنان تحت تاثیر خطیبم قرار گرفته ام که این روزها نگران این بلاد کفر شده ام. اگر اینان از بلاهای طبیعی ناشی از فساد و فحشا فرار کنند، جهنم آن دنیا را چه خواهند کرد؟ راستی اگر به موجب قهر الهی زلزله های ویرانگر دامن شان را بگیرد، فکر می کنید چند ریشتر خواهد بود؟ هر چه فکر کردم تصورش برایم دشوار بود.

خدایا! از سر تقصیرات این کفار بگذر.
افزودن جدید جستجو
nashenas   |2010-04-23 21:05:08
Marg bar Erteja
digital danny  - ena salat   |2010-04-23 11:52:31
khodavand kash yek zelzeleh miferestad ta tamame jame Islam ba jash nabood
mishod ta digeh donya shahed chninin maskhere baziha va kheimeshab baziah
akhonha nabashe. be omi-e on rooz keh deen az jameh ma rakhat bar konad.
ناشناس   |2010-04-23 01:50:16
:evil:
ناشناس   |2010-04-22 23:09:09
:D
ناشناس   |2010-04-22 21:33:25
:evil: :woohoo:
ناشناس   |2010-04-22 20:05:12
:D
ناشناس   |2010-04-22 18:00:52
thank you for your cute comment!
Al aagel o yakfi bel eshare!
یک ایرانی   |2010-04-23 01:16:01
مسلمانها باید تو این دنیا مثل جهنم زندگی
کنند که یه روزی مردند برند بهشت و از این کارا
بکنند با پریها ولی این کافرا یه عمر تو بهشت
حالشو میبرنند که یه روز معلوم نیست که مردند
ایا برند جهنم یا نرند....من که ترجیح میدم بروم
جهنم که تو اون دنیا دوباره رو در روی اخوندها
نشم.
موفق باشید.
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

حاضرین در سایت

ما 2 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :37
بازدید دیروز :111
کل بازدید ها :91299