Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی خودماني حق دارد حاج صادق

حق دارد حاج صادق

دلم برای حاج صادق آهنگران می‌تپد از زمانی که خوانده ام با شنیدن حرف ‌های همسر جواد امام درباره دخترش که توسط عوامل امنیتی ربوده شده، مریض در خانه افتاده و زار می زند. راست می‌ گوید این سردار دلیر و خوش صدای ایرانی که روح هیچ شهیدی امروزه روز آسوده نیست و حق دارد شب و روز گریه کند به حالی که نظام دچارش شده است که هیچ یک از رزمندگان نجنگیدند تا روزی برسد که دختر محجبه ای را در خیابان بربایند و مادرش اعلام کند که دخترم پاکدامن بوده و سالم تربیتش کرده است. حاج صادق حق دارد با شنیدن این جمله مادر عاطفه بیمار شود که انقلاب و مقاومت هشت ساله شان دزدیده شد و در دستان مقام معظم رهبری افتاد و یارانش که همانند غارتی بود. انقلاب غارت شد؛ به یغما رفت. همه آنان که از برای این نظام و انقلاب جنگیدن و شهید شدند خون‌هاشان پایمال گشت. حق دارد حاج صادق مویه کند شب تا سحر؛ من هم همراهم با این دلیر مرد جبهه های جنگ.
افزودن جدید جستجو
Ali   |2009-09-11 16:40:56
bichareh melati ke az gozashteh nazdekeshon etelai nadashteh bashan
.jenayatkarhaii amsal Ahangeran vasashon ghahreman meshan v gharemanani gomnam
memomen.
Elam ghaghadr gerefteh mesheh az in hameh bikhabri v nbaod agahi kafi

bekhan bekhan bekhan
-------------------
فرهاد
رجبعلی:
دوست گرامی! قطعا همه ما به مطالعه
نیاز داریم. ممنون که این یادآوری را کردید.
اما شما که کسی را نمی شناسید چرا جنایتکار
معرفی می‌کنید؟ بر چه مبنا و سندی شما یک
انسان را جنایتکار معرفی می‌کنید؟ از نظر من
آقای آهنگران یک رزمنده دلیر بود که از میهنش
دفاع کرد و برای من بسیار با ارزش هستند امثال
آهنگران و همه رزمندگان هشت سال جنگ و همین بس.
متاسفانه باید بگویم که حمله شما به انسان‌ها
دقیقا همانند کیهانیان است که خیلی راحت انگ
می زنند و به این و آن.
موفق باشی رفیق و باز هم
ممنون از نصیحت‌تان
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

روزمره

7 march

یک معادله کاملا ساده که اگر جامعه جهانی کمی انصاف داشته باشد به نتایج درست خواهد رسید و با اکثریت مردم ایران هم نظر خواهد شد؛ کسی که به راحتی هولوکاست و حمله به برج های دوقلو را زیر سئوال می برد و دروغ بزرگ می نامد، به آسانی نیز می تواند در انتخابات تقلبی بزرگ کرده و با جابجایی رای رئیس جمهور شود و وقیحانه خود را منتخب مردم معرفی کند.

6 march

Farhad is in Adelaide now

6 march

Farhad ‎is in Melbourne/ Australia‎

10 اسفند

هميشه شنيدن و خواندن حقيقت برايم دلچسب بوده و درس آموز؛ حتي اگر از جانب دشمنم باشد؛ مخصوصا از نوع كيهاني‌اش!

2 بهمن

ارتش دنيا نتواند که نجاتت دهد / واى اگر خامنه اى سانديس ما را دهد!

30 دی

یک برداشت ناب محمدی!!!

آقایان خیلی مسلمان لوگوی روزنامه تهران امروز را به زنی تشبیه کردند که در حال رقص است.

به نظر من باید این حکومت گفت: "جمهوری سکسی اسلامی ایران"

این قدر آدم منحرف؟!!!

30 دی

متاسفانه خبر مربوط به "انتشار لیست پول نقد مقامات جمهوری اسلامی در بانک‌های جهانی" در سایت سی.ان.ان نیست. من خودم هر چه در سی.ان.ان گشتم چیزی پیدا نکردم و ظاهرا یکی از دوستان هم هر چه گشته چیزی پیدا نکرده. به همین دلیل خبر مربوطه را از وبلاگم برداشتم.

26 دی

مرگ استاد! بهمن جلالی عکاس قدیمی و سرشناس ایرانی در سن 65 سالگی درگذشت. حسابی از شنیدن این خبر غمگین هستم. استاد جلالی خیلی زود رفت.

21 دی

ما می مانیم، همین!

...

به وطنم بازگشتم... به جایی که تعلق دارم . یک وجب از خاکش را با دنیا عوض نمی‌کنم.

9 Jan

Farhad is in The Hague

حاضرین در سایت

ما 2 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :129
بازدید دیروز :106
کل بازدید ها :57859