گویند کسان بهشت با حور خوش است
من میگویم آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
کاواز دهل شنیدن از دور خوش است
|
گویند کسان بهشت با حور خوش است
من میگویم آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
کاواز دهل شنیدن از دور خوش است
|
7 march یک معادله کاملا ساده که اگر جامعه جهانی کمی انصاف داشته باشد به نتایج درست خواهد رسید و با اکثریت مردم ایران هم نظر خواهد شد؛ کسی که به راحتی هولوکاست و حمله به برج های دوقلو را زیر سئوال می برد و دروغ بزرگ می نامد، به آسانی نیز می تواند در انتخابات تقلبی بزرگ کرده و با جابجایی رای رئیس جمهور شود و وقیحانه خود را منتخب مردم معرفی کند.
|
6 march Farhad is in Adelaide now
|
6 march Farhad is in Melbourne/ Australia
|
10 اسفند هميشه شنيدن و خواندن حقيقت برايم دلچسب بوده و درس آموز؛ حتي اگر از جانب دشمنم باشد؛ مخصوصا از نوع كيهانياش! |
2 بهمن ارتش دنيا نتواند که نجاتت دهد / واى اگر خامنه اى سانديس ما را دهد!
|
30 دی یک برداشت ناب محمدی!!! آقایان خیلی مسلمان لوگوی روزنامه تهران امروز را به زنی تشبیه کردند که در حال رقص است. به نظر من باید این حکومت گفت: "جمهوری سکسی اسلامی ایران" این قدر آدم منحرف؟!!!
|
30 دی متاسفانه خبر مربوط به "انتشار لیست پول نقد مقامات جمهوری اسلامی در بانکهای جهانی" در سایت سی.ان.ان نیست. من خودم هر چه در سی.ان.ان گشتم چیزی پیدا نکردم و ظاهرا یکی از دوستان هم هر چه گشته چیزی پیدا نکرده. به همین دلیل خبر مربوطه را از وبلاگم برداشتم. |
26 دی مرگ استاد! بهمن جلالی عکاس قدیمی و سرشناس ایرانی در سن 65 سالگی درگذشت. حسابی از شنیدن این خبر غمگین هستم. استاد جلالی خیلی زود رفت. |
21 دی ما می مانیم، همین! ...
به وطنم بازگشتم... به جایی که تعلق دارم . یک وجب از خاکش را با دنیا عوض نمیکنم. |
9 Jan Farhad is in The Hague
|
| بازدید امروز : | 128 |
| بازدید دیروز : | 106 |
| کل بازدید ها : | 57858 |