Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی خودماني وقتي يك دروغگوي بزرگ ديگران را متهم مي‌كند

وقتي يك دروغگوي بزرگ ديگران را متهم مي‌كند

اول مرداد

وقتي به جاي خبررساني خبرسازي كنيم، دروغگويان بزرگ و استادان مسلم خبرسازي همانند حسين شريعتمداري مي‌توانند فرار رو به جلو كرده و اين‌چنين جنبش سبز را به سخره گيرند. بنده همه آنچه كه در سي تيرماه در ميدان هفت تير ديدم، گزارش كردم اما بعضي از دوستان گزارش‌هايي ساختند كه حسابي اسباب تمسخر حسين آقا شده است. رفقا خبر ويژه‌اش را در كيهان روز پنج‌شنبه بخوانند تا دريابند چقدر بايد مراقب گزارش‌ها بود كه از انصاف خارج نشود و مورد سوء‌استفاده دروغگويان بزرگي مثل شريعتمداري قرار نگيرد.

ضمنا به حسين‌آقا شريعتمداري با برداشت از سخن معروف آيت‌الله بهشتي مي‌گويم كه همواره از گزارشگر گويانيوز عصباني باش از اين عصبانيت بمير!

من زنده‌ام، پس از براي اطلاع‌رساني هستم.

خبر ويژه روزنامه كيهان- اول مرداد 1388: 

وزن كشي واقعي آشوبگران در 30 تير انگليسي- آمريكايي! (خبر ويژه)

آخرين فراخوان سازماندهي شده عناصر ضدانقلاب براي ايجاد ناآرامي در تهران با ناكامي و رسوايي مطلق مواجه شد و وزن واقعي جريان به اصطلاح اپوزيسيون را نشان داد.طي دو هفته گذشته جريان رسانه اي ضد انقلاب (شامل شبكه هاي ماهواره اي، سايت ها و شبكه هاي اينترنتي) در اقدامي هماهنگ دعوت به تجمع و راهپيمايي روز 30 تير در ميدان 7 تير كرده بودند. سي ام تيرماه سال 1331 درحالي كه دكتر مصدق استعفا كرده و خانه نشيني پيشه كرده و عملا ميدان را به دست احمد قوام نخست وزير دست نشانده انگليس و آمريكا سپرده بود، مردم قهرمان ايران به دعوت آيت الله كاشاني به خيابان ها ريختند و پروژه انگليس را ناكام گذاشتند. برخلاف واقعيت ماجراي 30 تير 1331، اكنون جريان ضدانقلاب سرسپرده به آمريكا و انگليس از مردم دعوت كرده بودند تا در پوشش قيام سي تير، عليه جمهوري اسلامي تظاهرات راه بيندازند، اما آنچه رخ داد براي جبهه ضد انقلاب با آن همه تبليغات انجام گرفته رسواكننده و شرم آور بود.روز سه شنبه سي ام تيرماه در ميدان 7 تير بيش از چند ده نفر جمع نشدند حال آن كه مواقع عادي در اين ميدان به طور طبيعي ازدحام جمعيت است. هرچند خبرگزاري «انگليسي» رويتر با گشاده دستي، حاضران را «چند صد نفر» عنوان كرد اما سايت ضد انقلابي گويانيوز، به نقل از گزارشگر خود (فرهاد-ر) كه سر صحنه حاضر بوده و معمولا در اغتشاشات حضور فعال داشته، گزارش داد «تجمع امروز برخلاف تجمعات و تظاهرات گذشته از استقبال عمومي برخوردار نشد و عده كمي در پي فراخوان سي ام تير در ميدان 7 تير تهران حضور يافتند. با ابتكار جالب مسئولان مترو در ايستگاه 7 تير، تصنيف مرغ سحر با صداي محمد شجريان به صورت مداوم در سالن ايستگاه پخش مي شد».اما رسواتر از همه، دروغ بافي سايت ضدانقلابي روز آن لاين بود. اين سايت كه توسط حسين باستاني- بولتن نويس مشاركتي و فراري نهاد رياست جمهوري در دوران خاتمي - اداره مي شود، در خبربافي خود مدعي شد «هزاران نفر براي چندمين بار به خيابان آمدند... ده ها هزار نفر ديروز همزمان با قيام سي تير 1331 در ميدان 7 تير تجمع كردند»!! و بامزه تر از همه سايت صداي آمريكا بود كه نوشت: «انتظار مي رفت اين تظاهرات در ميدان آزادي و در سالگرد حمايت از محمد مصدق كه در سال 1953 در كودتايي با پشتيباني سازمان مركزي اطلاعات آمريكا بركنار شد، برپا شود»!گفته مي شود آن چند نفر حضور به هم رسانده در ميدان 7 تير نيز شماري از پيرپاتال هاي گروهك جبهه ملي بودند كه در ماجراي نهضت ملي شدن نفت نيز به ملت ايران خيانت كرده و جبهه آمريكا و انگليس را تقويت كرده بودند و حالا هم 57 سال بعد، ياد خيانت هاي روزگار جواني و پيشاهنگان جبهه ملي افتاده بودند!ماجراي ميدان 7 تير (بعد از اتفاقات 18تير) نشان داد كه اغتشاشگران مزدور بيگانه عناصر انگشت شماري بيش نيستند و حساب ملت به تعبير رهبر فرزانه انقلاب مطلقاً از اغتشاشگران جداست.

افزودن جدید جستجو
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

روزمره

7 march

یک معادله کاملا ساده که اگر جامعه جهانی کمی انصاف داشته باشد به نتایج درست خواهد رسید و با اکثریت مردم ایران هم نظر خواهد شد؛ کسی که به راحتی هولوکاست و حمله به برج های دوقلو را زیر سئوال می برد و دروغ بزرگ می نامد، به آسانی نیز می تواند در انتخابات تقلبی بزرگ کرده و با جابجایی رای رئیس جمهور شود و وقیحانه خود را منتخب مردم معرفی کند.

6 march

Farhad is in Adelaide now

6 march

Farhad ‎is in Melbourne/ Australia‎

10 اسفند

هميشه شنيدن و خواندن حقيقت برايم دلچسب بوده و درس آموز؛ حتي اگر از جانب دشمنم باشد؛ مخصوصا از نوع كيهاني‌اش!

2 بهمن

ارتش دنيا نتواند که نجاتت دهد / واى اگر خامنه اى سانديس ما را دهد!

30 دی

یک برداشت ناب محمدی!!!

آقایان خیلی مسلمان لوگوی روزنامه تهران امروز را به زنی تشبیه کردند که در حال رقص است.

به نظر من باید این حکومت گفت: "جمهوری سکسی اسلامی ایران"

این قدر آدم منحرف؟!!!

30 دی

متاسفانه خبر مربوط به "انتشار لیست پول نقد مقامات جمهوری اسلامی در بانک‌های جهانی" در سایت سی.ان.ان نیست. من خودم هر چه در سی.ان.ان گشتم چیزی پیدا نکردم و ظاهرا یکی از دوستان هم هر چه گشته چیزی پیدا نکرده. به همین دلیل خبر مربوطه را از وبلاگم برداشتم.

26 دی

مرگ استاد! بهمن جلالی عکاس قدیمی و سرشناس ایرانی در سن 65 سالگی درگذشت. حسابی از شنیدن این خبر غمگین هستم. استاد جلالی خیلی زود رفت.

21 دی

ما می مانیم، همین!

...

به وطنم بازگشتم... به جایی که تعلق دارم . یک وجب از خاکش را با دنیا عوض نمی‌کنم.

9 Jan

Farhad is in The Hague

حاضرین در سایت

ما 3 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :111
بازدید دیروز :106
کل بازدید ها :57841