Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی خودماني 32 سال نفس كشيدن

32 سال نفس كشيدن

23مهر

32 سال پيش در چنين روزي، در ساعت 35/17دقيقه، درست 5 دقيقه بعد از فرشيد- برادر دوقلويم- به دنيا آمدم. آنطور كه مادرم نقل مي‌كند تنها دوقلوي آن روز بيمارستان ميثاقيه تهران بوديم و حسابي دست به دست پرستاران مي‌شديم. اين عكس‌ها متعلق به همان روزهاست و برايم خيلي عزيز و ماندني. دنياي دوقلويي پر از ماجراست و دنياي قشنگي ست و در اين 32 سال زندگي‌ همواره خوشحال و مسرور بودم از اينكه با برادرم دوقلو هستيم و آن هم دوقلوي همسان. 

سه سالي مي‌شود كه از برادر دوقلويم دور افتاده‌ام و او رفته است طرف ديگر اين كره خاكي و تحصيل مي‌كند. از سال 70 كه وارد مجله گل‌آقا شد، كاريكاتور را به صورت حرفه‌اي شروع كرد و وقتي سال 73 همراه احمد عرباني و بسياري ديگر از كاريكاتوريست‌ها و طنزپردازان به نام از گل‌آقا جدا شد، كاريكاتور را كنار گذاشت و نقاشي و انيميشن را دنبال كرد و در حال حاضر به جرئت مي‌گويم كه از قوي‌ترين طراحان ايران است. قدرت قلم او مثال زدني ست و چه در كاريكاتور و چه در انيميشن دوبعدي رقيب ندارد. اين را از آن جهت كه برادر دوقلويم است، نمي‌گويم بلكه به گواه و تاكيد و تائيد اساتيد انيميشن و نقاشي ايران بازگو مي‌كنم. حتي شارلاتان‌هايي كه بعد از پيروزي آقاي خاتمي چسبيدند به سياسيون كه مرده شهرت بودند و امروز كه مثل تف به گوشه‌اي پرتاب شده‌اند نيز از كنار برادرم به آهستگي مي‌گذرند و مراقب هستند تا پرشان به پر او نگيرد كه مي‌دانند با او توان طرف شدن نيست. 

البته برادرم به پيروي از پدرمان هيچ‌گاه طرف سياسيون نرفت و به حزبي نچسبيد و قلمش را نفروخت و همچنان به عنوان يك هنرمند واقعي و مستقل باقي ماند. خيلي از كساني كه امروزه نقاب زده‌اند و طور ديگر مي‌نمايند را از قديم مي‌شناسد و وقتي از دور نگاه‌شان مي‌كند و مزخرفات‌شان را مي‌خواند و يا مي‌شنود، تنها لبخندي بر لب مي‌آورد و سري تكان مي‌دهد و به زير مي‌اندازد و همين. من كه برادر دو قلويش هستم مي‌دانم كه در دل چه مي‌گويد به اين رياكاران كه هر دو نيك مي‌شناسيم‌شان. اما همچنان سكوت كرده و به كار خودش مشغول است كه به گمانم درست كاري ست و به قول خودش آنقدر وقت ندارد كه به حاشيه‌ها بپردازد. 

بزرگ‌ترين نعمتي كه من و برادرم در 32 سال زندگي‌مان برخوردار بوديم و هستيم، پدر و مادري مهربان است. پدرم هيچ كوتاهي در حق بچه‌هاي دوقلويش نكرد و پدري را تا آخرين لحظات عمرش بجا آورد. زحماتي كه او براي فرزندانش كشيد، هيچ گاه از يادمان نمي‌رود. در تمام طول زندگي همانند يك كمونيست تمام عيار همواره پاك و شريف زندگي كرد و باقي ماند. امروز مادر برايم باقي مانده كه همه زندگي‌ام است و جز مادر و برادر دوقلو و خواهر قشنگم، چيزي براي از دست دادن در اين دنيا ندارم و همين بس كه خوشبختي برايم بيش از اين نيست.  

فرشيد جان! تولدت مبارك.

افزودن جدید جستجو
زهراوزهره  - ما هم دوقلو هستیم     |2008-12-22 16:05:43
به سایت دوقلوهای ایران سر بزنید

http://besttwins.persianblog.ir این هم آدرس وبلاگمون
ناشناس   |2008-11-26 02:03:59
برات آرزو 132 سال نفس كشيدن دارم .
مواظب خودت
باش و يادت باشه كه مامانت و فرشيد غير تو كسي
رو ندارند پس تكيه گاهي محكم برايشان باش.sata
یه دوست  - تولدت مبارک   |2008-10-14 12:29:21
تولدت مبارک
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

حاضرین در سایت

ما 2 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :116
بازدید دیروز :66
کل بازدید ها :88161