خبر ايرنا درباره مقاله اخيرم در باب انتخابات رياست جمهوري دهم جاي پاسخ ندارد كه نقل بخشهايي از آن است و همه را قبول دارم بي ترس و اگر آقايان! گمان ميكنند روي حرفم نميمانم و مرعوب ميشوم، خدمتشان عرض كنم زهي خيال باطل. اما دورغپردازيهاي باشگاه خبرنگاران جوان ديگر شاهكار است.
خبر را بخوانيد:
بالا گرفتن برنامه هاي تبليغاتي مجاهدين انقلاب، جبهه مشاركت براي ورود خاتمي به انتخابات رياست جمهوري دهم
به گزارش باشگاه خبرنگاران فرهاد رجبعلي مقاله نويس پايگاههاي خبري اپوزوسيون خارج نشين در وب سايت كيان نيوز نوشت: خاتمی میتواند سکويی باشد برای جهش به سوی برپايی نظامی آزاد و مردمسالار.
وي مي افزايد: بايد واقعبين بود و صبور که تعجيل در اصلاح جامعهای که مذهبی ست براي رهايي از سنت هاي مذهبي، نتيجهای معکوس دارد.
مقاله نويس پايگاههاي خبري اپوزوسيون خارج نشين مي نويسد: اين روزها اکثريت کسانی که به بازگشت خاتمی ايراد دارند، پيش بيني مي كنند با توجه به اهمالهای خاتمی در هشت سال رياستاش، افکار عمومی نيز اعتمادش از او سلب شده است اما به گمانم ما در ايران راهي غير از اين نداريم بسيار است دلايل من براي اين استدلال ؛ هويداست که در دوره خاتمی خطی از خطوط قرمز نظام ايران پاک شد که هيچ گاه سابقه نداشت.
فرهاد رجبعلي ادامه مي دهد: به همين دليل است كه بايد تلاش دوستان خاتمي را كه اين روزها مشغول فراهم كردن شرايط براي كانديدا كردن خاتمي هستند ارجح نهيم.
وي در ادامه مدعي شد: ديروز مطلع شدم جمعي از دلسوزان در همين راستا رايزني هاي اوليه را براي برگزاري همايش تجليل از خاتمي در ايران با حضور كوفي عنان انجام داده اند گويا دفتر آقاي دبير كل سابق سازمان ملل براي حضور در اين همايش به پول ايران مبلغ 3 ميليارد تومان درخواست داده است كه به نظر من بايد هرقدر كه شد هزينه كرد تا خاتمي دوباره رييس جمهور شود.در همين حال خبرنگار باشگاه خبرنگاران صحت و سقم اين خبر را از دفتر محمد خاتمي جويا شد كه دفتر رييس جمهور سابق اساس خبر دعوت از كوفي عنان و مبلغ درخواستي وي را براي حضور در همايش تجليل از خاتمي تكذيب كرد.
مقاله فوق در چند وب سايت منتشر شده و دسترسي به آنها ساده است. البته متاسفانه در تعدادي از سايتها بدون ذكر منبع منتشر شدهاند كه جاي گله دارد، چون مطلب فوق متعلق به گويا نيوز و روزآنلاين است.
بنده در مقاله فوق اصلا سخني از همايش تجليل از خاتمي و 3 ميليارد پول به ميان نياوردهام!! اين دستكاري باشگاه خبرنگاران جوان شرمآور است كه خيلي راحت پاراگراف دلخواهشان را به مقالهاي كه مد نظر دارند اضافه و خبرسازي ميكنند تا از آن بهرهبرداري كنند. البته اين نوع كثافتكاريهاي كيهاني ديگر نزد جناح اقتدارگرا به امري عادي بدل شده و حتي پرثواب براي آخرتشان كه تا آنجا كه ميتوانند به منتقدينشان لجن پرتاب كنند.
اين لجنپراكنيها به دامن خيليها پاشيده شده است كه خب هيچگاه موثر نيفتاده و جدي گرفته نميشود.
|