salam ba arze mazerat sayt shoma irani australia ast ya iran shoma aghamat koja ra dared ba tashakor faravan
ashkan
-------------------
فرهاد رجبعلي: دوست گرامي! اين سايت كاملا ايراني ست و متعلق به كشور ديگري نيست و بنده نيز در ايران زندگي مي كنم و تنها به كشورم تعلق دارم.
با سپاس
با درود
مثل روز برایم روشن بود که کم میارید جناب یک ایرانی!
باید به تو از قول مولوی گفت:
نازنینی تو ولی در حد خویش,
الله الله پا ننه ز اندازه بیش
انسانهای بی اراده زمانیکه حرفی برای گفتن ندارند دست به توهین و فحاشی میزنند...
اتفاقا وقت گذشتم که ظرفیت امثال تو برای دوستانی که به اینجا دعوت کردم روشن شود...
تورو انتخاب کردم که پروژه آماری خودم رو در رفتار و عکسالعمل افرادی همچون شماها بررسی کنم و در یکی از مطلب بعدی وبلاگم به این موضوع میپردازم...
۱) من یک وبلاگ نویسم و روزی چندین مورد توهین از وطن فروشان پانٔ عرب و پان ترک میشنوم...بهم ریختن با حرف شما دیگه جک سال بود...
۲) تربیت خانوادگی به یک فردی اجازه نمیدهد که بی دلیل به دیگری توهین کند...گله و نقد من متوجه جناب فرهاد بوده که اتفاقا در خیلی موارد هم همفکر هستیم...من با شما چه بحثی داشتم؟
۳) چرا از بیان اسم کوچک و آدرس ایمیل خود هراس دارید...مگر نمیگید که من (به عنوان یک مدیر در این کشور) مثل یک انگل و شما مثل یک انسان وارد این مملکت شدید...خوب باید ثابت کنید..
۴) ضمنا لطف کنید و قبل از اظهار نظر کمی حرفتون رو مزمزه کنید که امثال را امسال ننویسید...
جناب فرهاد گرامی، بحث و نقد من فقط متوجه شما است و به جوابیه جنابعالی هم احترام میگذارم...
اگر بخواهید هم که دیگر مزاحم نمیشوم...
لطفا به این رفیق\" یک ایرانی\" بفرمایید که اسم کوچک خودشان را اعلام کنند تا ببینیم چه کسی همچون انگل وارد این مملکت شده است...
متأسفم برای چنین افراد بی ادبی که متأسفانه تربیت خانوادگی درستی هم ندارند...
امیدوارم که تخم خردورزی بین این افراد پاشیده شود...
-------------
فرهاد رجبعلی: شما هر زمان نیاز پیدا کردی، می توانی در وبلاگم کامنت بگذاری. کامنت دیگران نباید روی شما اثر بگذارد. ممنون که نظر می دهی دوست عزیز!
فرهاد عزیز
شما کار و رسالت خود را ادامه بده
به اشغالهاییی که [...] نامیده میشوند ایرادی نیست.اینان به مراتب کثیف تر از جمهوری اسلامی هستند که متاسفانه مثل پشگل و انگل تو [...] ریختند
درود بر حقیقت و مرگ بر متحجرین
-----------------
فرهاد رجبعلی: دوست عزیز! من هیچ نامی از گروه و سازمانی نبرده ام. این رفیق مان را هم می شناسم و حرجی بر او نمی بینم. بگذار هر چه می خواهد درباره من بگوید. اما شما حق ندارید به شخص حقیقی و حقوقی توهین کنید. هر کس می تواند در این بلاگ به من حمله کند اما درست نیست به کسی و یا حزبی سیاسی توهین شود.
اگر یاد داشته باشید به گزارش تصویری جنابعالی در مورد قتل یک ایرانی در آدلاید نقدی داشتم...
نمیدانم چرا از وقتی که به استرالیا تشریف آوردید دنبال نکات منفی میگردید...
اگر دنبال معروفیت هستید این راهش نیست هموطن گرامی...
دوستان ایرانی آدلاید را رنجاندید کم بود که موجب دل نگرانی سازمان همیاری ایرانیان سیدنی هم شدید؟...
حتما طبق معمول پاسخ میدهید که حرفهای من بوی تحجر میدهد و شما یک خبرنگار هستید!!!...
امیدوارم به راه راستی درآیید...
-------------
فرهاد رجبعلی: پیشتر هم نوشتم برای شما! هر طور که می خواهید، می توانید درباره من فکر کنید و نظر بدهید. هر طور که مایلید تندتر باشد خوب است. بنویسید رفیق! ممنونم که نظر می دهید. اما درباره سازمان همیاری ایرانیان باید عرض کنم که خود دوستان متوجه اشتباه شان شده اند و فورا درخواست کرده اند که جوابیه شان از روی سایت گویا حذف شود. چون خود خوب می دانستند که موارد ادعایی شان تماما کذب محض است. :) ضمنا اطلاعات بیشتر می خواهید به خبرنامه گویا مراجعه نمایید و جوابیه ام را بخوانید شاید برایتان مفید باشد.