Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی اجتماعي علی کردان در نمايشگاه مطبوعات به تمسخر گرفته شد

علی کردان در نمايشگاه مطبوعات به تمسخر گرفته شد

منتشر شده در خبرنامه گویا به صورت اختصاصی

علی کردان دقايقی پيش در محل نمايشگاه مطبوعات حضور يافت و از غرفه های مطبوعات بازديد کرد. اين بازديد البته بدون حاشيه نبود و از طرف مردم با واکنش هايی روبرو شد. تعدادی از بازديدکنندگان با مشاهده علی کردان به سردادن شعار و سئوال از ايشان درباره مدرکش دکترايش پرداختند. يکی از بازديدکنندگان با بالا بردن پلاکاردی وزير سابق کشور دولت نهم را به تمسخر گرفت.

گزارش تصویری

افزودن جدید جستجو
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

روزمره

7 march

یک معادله کاملا ساده که اگر جامعه جهانی کمی انصاف داشته باشد به نتایج درست خواهد رسید و با اکثریت مردم ایران هم نظر خواهد شد؛ کسی که به راحتی هولوکاست و حمله به برج های دوقلو را زیر سئوال می برد و دروغ بزرگ می نامد، به آسانی نیز می تواند در انتخابات تقلبی بزرگ کرده و با جابجایی رای رئیس جمهور شود و وقیحانه خود را منتخب مردم معرفی کند.

6 march

Farhad is in Adelaide now

6 march

Farhad ‎is in Melbourne/ Australia‎

10 اسفند

هميشه شنيدن و خواندن حقيقت برايم دلچسب بوده و درس آموز؛ حتي اگر از جانب دشمنم باشد؛ مخصوصا از نوع كيهاني‌اش!

2 بهمن

ارتش دنيا نتواند که نجاتت دهد / واى اگر خامنه اى سانديس ما را دهد!

30 دی

یک برداشت ناب محمدی!!!

آقایان خیلی مسلمان لوگوی روزنامه تهران امروز را به زنی تشبیه کردند که در حال رقص است.

به نظر من باید این حکومت گفت: "جمهوری سکسی اسلامی ایران"

این قدر آدم منحرف؟!!!

30 دی

متاسفانه خبر مربوط به "انتشار لیست پول نقد مقامات جمهوری اسلامی در بانک‌های جهانی" در سایت سی.ان.ان نیست. من خودم هر چه در سی.ان.ان گشتم چیزی پیدا نکردم و ظاهرا یکی از دوستان هم هر چه گشته چیزی پیدا نکرده. به همین دلیل خبر مربوطه را از وبلاگم برداشتم.

26 دی

مرگ استاد! بهمن جلالی عکاس قدیمی و سرشناس ایرانی در سن 65 سالگی درگذشت. حسابی از شنیدن این خبر غمگین هستم. استاد جلالی خیلی زود رفت.

21 دی

ما می مانیم، همین!

...

به وطنم بازگشتم... به جایی که تعلق دارم . یک وجب از خاکش را با دنیا عوض نمی‌کنم.

9 Jan

Farhad is in The Hague

حاضرین در سایت

ما 1 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :55
بازدید دیروز :24
کل بازدید ها :57646