Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی اجتماعي تظاهرات در شهرک آپادانا همزمان با معرفی اعضای کابینه

تظاهرات در شهرک آپادانا همزمان با معرفی اعضای کابینه

29 مرداد

همزمان با گفت وگوی زنده رئیس جمهور با خبرنگار واحد مرکزی خبر بعد از بخش خبری ساعت 21 شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی درباره اعضای کابینه دولت دهم و معرفی آنان و سوابق شان توسط محمود احمدی نژاد مردم شهرک آپادانا بار دیگر دست به تظاهرات اعتراضی زدند. 

پنج شنبه شب ده ها تن از ساکنین شهرک آپادانا در اقدامی خودجوش در محوطه شهرک آپادانا جمع شده و با سر دادن شعار نسبت به انتخاب محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور دهم اعتراض کردند. از جمله شعارهایی که سر داده شد، می توان به: "مرگ بر دیکتاتور"، "مرگ بر احمدی" ، "آزادی اندیشه از پنجره نمیشه" و "درد ما درد شماست، مردم به ما ملحق شوید" اشاره کرد. تظاهر کنندگان همچنین با فریاد الله اکبر و خواندن سرود "یار دبستانی" تا نیمه شب در بین بلوک های مسکونی شهرک حضور داشتند. 

در دو ماه گذشته و بعد از انتخابات 22 خرداد ساکنان شهرک آپادانا در اکثر شبها با برپایی تظاهرات نسبت به تقلبات گسترده در انتخابات دهم ریاست جمهوری اعتراض خود را اعلام کردند. 

خانواده سهراب اعرابی یکی از کشته شدگان اعتراضات اخیر و ساکن شهرک آپادانا صبح روز پنج شنبه بیست و نهم مرداد ماه مراسم چهلم سهراب اعرابی را در بهشت زهرا برگزار کردند.
افزودن جدید جستجو
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

روزمره

7 march

یک معادله کاملا ساده که اگر جامعه جهانی کمی انصاف داشته باشد به نتایج درست خواهد رسید و با اکثریت مردم ایران هم نظر خواهد شد؛ کسی که به راحتی هولوکاست و حمله به برج های دوقلو را زیر سئوال می برد و دروغ بزرگ می نامد، به آسانی نیز می تواند در انتخابات تقلبی بزرگ کرده و با جابجایی رای رئیس جمهور شود و وقیحانه خود را منتخب مردم معرفی کند.

6 march

Farhad is in Adelaide now

6 march

Farhad ‎is in Melbourne/ Australia‎

10 اسفند

هميشه شنيدن و خواندن حقيقت برايم دلچسب بوده و درس آموز؛ حتي اگر از جانب دشمنم باشد؛ مخصوصا از نوع كيهاني‌اش!

2 بهمن

ارتش دنيا نتواند که نجاتت دهد / واى اگر خامنه اى سانديس ما را دهد!

30 دی

یک برداشت ناب محمدی!!!

آقایان خیلی مسلمان لوگوی روزنامه تهران امروز را به زنی تشبیه کردند که در حال رقص است.

به نظر من باید این حکومت گفت: "جمهوری سکسی اسلامی ایران"

این قدر آدم منحرف؟!!!

30 دی

متاسفانه خبر مربوط به "انتشار لیست پول نقد مقامات جمهوری اسلامی در بانک‌های جهانی" در سایت سی.ان.ان نیست. من خودم هر چه در سی.ان.ان گشتم چیزی پیدا نکردم و ظاهرا یکی از دوستان هم هر چه گشته چیزی پیدا نکرده. به همین دلیل خبر مربوطه را از وبلاگم برداشتم.

26 دی

مرگ استاد! بهمن جلالی عکاس قدیمی و سرشناس ایرانی در سن 65 سالگی درگذشت. حسابی از شنیدن این خبر غمگین هستم. استاد جلالی خیلی زود رفت.

21 دی

ما می مانیم، همین!

...

به وطنم بازگشتم... به جایی که تعلق دارم . یک وجب از خاکش را با دنیا عوض نمی‌کنم.

9 Jan

Farhad is in The Hague

حاضرین در سایت

ما 3 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :113
بازدید دیروز :106
کل بازدید ها :57843