Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی اجتماعي فيلم خوبي بود

فيلم خوبي بود

10 خرداد

اولين فيلم تبليغاتي ميرحسين موسوي فيلم نسبتا خوبي بود. غالب فيلم متوجه اقوام مختلف ايران بود و توجه ويژه موسوي به مشكلات آنان. تنها كمبود در اين فيلم حضور كم رنگ جوانان حامي آقاي موسوي بود كه اميدوارم در فيلم دوم ايشان جبران شود.

البته در فيلم از آقاي خاتمي هم خبري نبود. در حالي كه به نظرم موضعگيري آقاي خاتمي درباره آقاي موسوي بسيار اهميت دارد و در فيلم بايد گنجانده مي‌شد. 

يك نكته مهم كه به آن برخوردم، توجه فوق‌العاده محافظه‌كارانه تصاوير مربوط به سفرهاي استاني و ديدار با جوانان حامي ايشان بود. همان صحنه‌هاي اندكي كه از حاميان جوان نشان داده شد، در نوع پوشش آنان خيلي دقت شده بود و از دختران خوش‌پوش حامي آقاي موسوي خبري نبود. كيهان نيز در شماره امروز خود به همين مسئله اشاره كرده و از آقاي موسوي خواسته تا تكليف خود را با بدحجابان روشن كند. بر اين اعتقادم آقاي موسوي نبايد به فشار جناح محافظه‌كار و دارودسته كيهان توجه كند و از تمامي حاميانش پشتيباني كند. سانسور جوانان خوش پوش و روشنفكر حامي ظلم بزرگي به طيف گسترده طرفداران اصلاحات است كه در فيلم اول تبليغاتي با آگاهي تمام مورد توجه قرار گرفته بود و سانسور.

از ضعف فيلم [سانسور جوانان خوش پوش] كه بگذريم در مجموع براي شروع فيلم خوبي بود و مي‌توان به آن نمره خوبي داد. كاشكي در فيلم بعدي به موارد عنوان شده توجه شود كه خيلي اهميت دارد.
افزودن جدید جستجو
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

روزمره

7 march

یک معادله کاملا ساده که اگر جامعه جهانی کمی انصاف داشته باشد به نتایج درست خواهد رسید و با اکثریت مردم ایران هم نظر خواهد شد؛ کسی که به راحتی هولوکاست و حمله به برج های دوقلو را زیر سئوال می برد و دروغ بزرگ می نامد، به آسانی نیز می تواند در انتخابات تقلبی بزرگ کرده و با جابجایی رای رئیس جمهور شود و وقیحانه خود را منتخب مردم معرفی کند.

6 march

Farhad is in Adelaide now

6 march

Farhad ‎is in Melbourne/ Australia‎

10 اسفند

هميشه شنيدن و خواندن حقيقت برايم دلچسب بوده و درس آموز؛ حتي اگر از جانب دشمنم باشد؛ مخصوصا از نوع كيهاني‌اش!

2 بهمن

ارتش دنيا نتواند که نجاتت دهد / واى اگر خامنه اى سانديس ما را دهد!

30 دی

یک برداشت ناب محمدی!!!

آقایان خیلی مسلمان لوگوی روزنامه تهران امروز را به زنی تشبیه کردند که در حال رقص است.

به نظر من باید این حکومت گفت: "جمهوری سکسی اسلامی ایران"

این قدر آدم منحرف؟!!!

30 دی

متاسفانه خبر مربوط به "انتشار لیست پول نقد مقامات جمهوری اسلامی در بانک‌های جهانی" در سایت سی.ان.ان نیست. من خودم هر چه در سی.ان.ان گشتم چیزی پیدا نکردم و ظاهرا یکی از دوستان هم هر چه گشته چیزی پیدا نکرده. به همین دلیل خبر مربوطه را از وبلاگم برداشتم.

26 دی

مرگ استاد! بهمن جلالی عکاس قدیمی و سرشناس ایرانی در سن 65 سالگی درگذشت. حسابی از شنیدن این خبر غمگین هستم. استاد جلالی خیلی زود رفت.

21 دی

ما می مانیم، همین!

...

به وطنم بازگشتم... به جایی که تعلق دارم . یک وجب از خاکش را با دنیا عوض نمی‌کنم.

9 Jan

Farhad is in The Hague

حاضرین در سایت

ما 1 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :15
بازدید دیروز :106
کل بازدید ها :57745