آنان كه خبرها را دنبال مي كنند قطعا خبر حمله ارتش اسرائيل به كاروان بين المللي كمك رساني به مردم غزه را خوانده و يا شنيده اند. برخورد دولت اسرائيل با اين گروه صلح طلب و امداد رسان واكنش هاي گسترده اي نزد افكار عمومي جهان بوجود آورده است. البته دولت هاي غربي متاسفانه همان طور كه از آنان انتظار مي رود همواره نسبت به مسائل حقوق بشري بي تفاوت هستند و بالاخص در قبال رفتار دولت اسرائيل هميشه سكوت اختيار كرده اند، اين بار نيز تنها به ابراز تعجب و تاسف بسنده كرده اند.
اين اتفاق اگر از دريچه سياسي نگريسته شود خدعه و آلودگي به همراه مي آورد و ديدگاه كاملا يكسويه و مغرضانه خواهد داشت. اما اگر بخواهيم بي طرفانه و منصف به رفتار دولت اسرائيل نگاه كنيم، اين دولت را بايد با دولت احمدي نژاد مقايسه كنيم كه هر دو دولت جنايتكار و خشونت طلب هستند كه تنها با جنگ افروزي و دشمن تراشي حيات سياسي دارند.
كامنت كوتاهي براي يورش ارتش اسرائيل به امدادگران بين المللي نوشتم كه واكنش دوستي را به همراه داشت و سعي كرديم در چند كامنت يكديگر را مجاب كنيم. البته نتيجه اي جز طنزي نداشت كه متهم به پيروي از "آقا" شدم، اما به واقع بر اين اعتقادم كه نبايد از دايره انصاف خارج شد و همه مسائل را سياسي ديد. وقتي مسئله حقوق بشر به سياست آلوده شود، ديدگاه ديگر منصفانه نخواهد بود.
نظرم درباره حمله اسرائيل و كامنت دوست عزيزم و در پي آن جواب هايم را در ادامه مي گذارم تا شما نيز در اين بحث ما شريك شويد و اگر مايل بوديد در اين بحث شركت نمائيد.
>> اسرائيل، هر روز منفورتر از ديروز.../ واقعا دنيا تا چه زمان بايد تاوان جنايت در هولوكاست را بدهد؟ / سكوت كشورهاي غربي در قبال حمله وحشيانه اسرائيل به كاروان بين المللي صلح شرم آور است!<<
يك دوست: اما اسراییل قبلا به این کشتی ها اعلام کرده بود که اجازه ورود ندارند بنابراین جای تعجب نداره
به نظر من این اشتباه کشتی ها امدادرسان بود که عازم شدند
جوابم: رفيق! كشتار امدادرسانان بين المللي توسط ارتش اسرائيل هيچ توجيهي ندارد. درست است كه دولت اسرائيل هشدار داده بود، اما روش هاي ديگري براي متوقف كردن اين كشتي ها بود كه به نظرم آن روش ها هم درست نبود. چرا كماندوهاي اسرائيلي در قبال يك كاروان صلح طلب و كمك رسان از سلاح استفاده كردند؟ من به هيچ عنوان موافق اين رفتار جنايتكارانه اسرائيل نيستم و برايم قابل قبول نيست توجيهات اسرائيلي ها و طرفداران شان.
يك دوست: ببینيد من مخالف روش اسراییل در توقف کشتی ها هستم اگرچه این رفتار از دولت اسراییل که به راحتی 3000 نفر را در غزه کشت قابل پیش بینی بود اما میخوام بگم زمانی که غزه تحت محاصره اسراییلی ها است و اجازه ورود و عبور هیچ فردی بدون مجوز اسراییلی ها داده نمی شود این چه اقدامی است که کشتی های نجات انجام دادند. این ماجراجویی است و دوم اینکه نباید با محاصره غزه با نگاه احساسی برخورد کرد حتی مصر که در همسایگی غزه است چنین اقدامی انجام نمیده حالا چرا یکدفعه این عملیات انجام شد راهش این نبود و نتیجه ان در بهترین شرایط برگشت کشتی ها بدون رساندن کمک ها بود که خوب اسراییل روش ها خشونت امیز را ترجیح میدهد.
جوابم: بررسي تصميم اين كاروان يك مسئله ديگري ست. مهم رفتار دولت اسرائيل است. اين حركت اسرائيل ثابت كرد كه آنان بسياري از ادعاهاي شان مبني بر مقابله فلان گروه و يا دسته و يا حتي كشور با اسرائيل مزخرف است. دولت اسرائيل با دنيا سر جنگ دارد و اين جنگ طلبي اش است كه منطقه را به آتش كشيده است. آنان به هيچ كس رحم نمي كنند. حتي به امدادرسانان. دردآورتر اين است كه وقيحانه دروغ مي گويند كه از خودشان دفاع كرده اند. به نظرم دولت اسرائيل به همان اندازه براي دنيا خطرناك است كه دولت احمدي نژاد! هر دو خطرناك ترين در جهان هستند و هر دو طالب جنگ و جنگ افروزي.
يك دوست: فرهاد جان تو خودت داری میگی دولت اسراییل یک دولت قانونمدار و مدرن مثل سوییس نیست
بنابراین با روش های دمکرات و صلح جویانه نباید با ان روبرو شد روش امدادرسانی غلط بود و به نظر من کسانی که این برنامه را ترتیب دادند به همان اندازه دولت اسراییل مقصر هستند.
جوابم: درست است كه دولت اسرائيل همانند دولت سوييس نيست اما كمتر كسي گمان مي كرد كه دولت اسرائيل اينچنين وحشيانه با يك گروه امدادرسان برخورد كند. به نظرم ماهيت واقعي اسرائيل در اين عمل جنايتكارانه براي افكار عمومي جهان روشن شد و چه درست، چه غلط، اين تنها دستاورد حركت اين كاروان صلح طلب بود. يك نكته در رابطه با رفتار كاروان امدادگران؛ خشن ترين و تند ترين دولت ها با گروه هاي صلح و امدادرسان چنين برخورد ناجوانمردانه اي نكردند كه اسرائيل انجام داد. اسرائيل مي توانست موتور كشتي ها را از كار بياندازد و يا اينكه موانع براي كشتي ها ايجاد كند. آنوقت اصرار به ورود و خسارت احتمالي توجيهي نداشت. اما دست به سلاح بردن و شليك كردن به سمت افرادي كه هيچ سلاحي [حتي سرد] در دست ندارند، عين جنايت جنگي ست. اسرائيل ماهيت واقعي خود را در اين حركت ناجوانمردانه به جهانيان نشان داد.
يك دوست: اینقدر تلویزیون جمهوری اسلامی را نگاه نکن کلمات آقا را همه اش استفاده می کنی :)
جوابم: پارازيت زياد است. همه سايت ها را هم بسته اند. مجبورم يا سيماي ضرغامي را ببينم و يا فارس نيوز را چك كنم. :))
|
|
||||||||
|
||||||||
|
||||||||
|
||||||||
|
||||||||
|