Webnamek

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
صفحه اصلی سياست نگران تقلب‌ها هستم

نگران تقلب‌ها هستم

23 خرداد

شب انتخابات مصاحبه كوتاهي داشتم در صداي امريكا و در مدت كوتاهي كه به من داده شد بلافاصله پرداختم به مسئله شبهه افكني ستاد انتخابات كشور در روز انتخابات و اينكه كد نامزدها را در بسياري از شعب اخذ رأي و مخصوصا در مدارس اعلام نكردند و بسياري از رأي دهندگان سرگردان مانده بودند كه در بخش كد نامزدها چه شماره‌اي بنويسند و به ناچار شماره رديف نامزدها را در آن قيد مي‌كردند كه خب اين كار هم مي‌تواند برگه تعرفه را خيلي راحت آماده مخدوش شدن و باطل كردن كند. اما وقت بيشتري به من داده نشد تا دراين‌باره توضيحات مفصلي ارائه كنم كه نتايج تا كنوني همگان را شگفت زده كرده است و البته دغدغه‌ام را جدي‌تر.

براي مثال آنانكه به ميرحسين موسوي رأي دادند، به ناچار رديف 4 را به جاي كد نامزد نوشتند كه خب به اين خاطر است كه ميرحسين موسوي طبق ترتيب حروف الفبا در آخرين رديف يعني شماره چهار قرار دارد.

حال كد نامزدي محمود احمدي‌نژاد 44 است و به راحتي مي توان در بخش كد نامزد يك عدد 4 به آن اضافه كرد و كد نامزدي احمدي‌نژاد را ساخت و به همين راحتي يك برگ رأي را مخدوش كرده و باطل اعلام كرد اگر نشود آراي موسوي را به نفع احمدي‌نژاد خواند.

ستاد انتخابات كشور طبق اطلاعيه‌اي اعلام كرد كه نوشتن نام و نام خانوادگي كفايت مي‌كند، اما بر اين اعتقادم كه همان نشوتن رديف نامزدها به جاي كد آنان هم براي تقلب و باطل كردن برگ رأي كفايت مي‌كند.

اميدوارم نگراني‌ام در اين باره غلط باشد وگرنه كه خيلي از آراي آقاي موسوي باطل خواهد شد.
افزودن جدید جستجو
يك بنده خدا  - منافق در لباس وطن پرست دلسوز   |2009-07-25 05:56:50
افرادي امثال شماها هستند كه مملكت ما رو به
اين روز انداختند، شما منافق ها بهتر بريد پيش
همون ارباب هاتون . شما اصلا صلاحيت نظر دادن و
حرف زدن نداريد.

--------------
فرهاد
رجبعلي:
ممنون كه نظر دادي.
نظرات
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

حاضرین در سایت

ما 2 مهمان آنلاین داریم

آمار سایت

بازدید امروز :118
بازدید دیروز :66
کل بازدید ها :88163